вівторок, 21 жовтня 2008 16:58

МЮ шукає заміну ван дер Сару

"Вальядолід" готовий розглянути пропозицію "Манчестер Юнайтед", щодо воротаря Серхіо Асенхо. Сам голкіпер повідомив, що ухвалить рішення про свого майбутнього голкіпера у грудні. МЮ вже давно стежить за футболістом. Іспанський клуб готовий продати Асенхо за чотири мільйони фунтів стерлінгів.

"Ми відкриті для пропозицій, але у нас є певні фінансові умови, - сказав представник клубу в інтерв"ю SkySports. - Серхіо - талановитий гравець, і ми нікому не збираємося робити подарунків".

"МЮ - одна з найвідоміших команд у Європі. Інтерес англійців, звичайно, робить нам честь. Якщо клуб і мій агент повідомлять, що перехід можливий, тоді побачимо. У грудні все буде відомо", - сказав у свою чергу Асенхо.

Нагадаємо, що нинішній воротар МЮ Едвін вандер Сар хоче завершити кар"єру після закінчення цього сезону, проте цілком може залишитися ще на рік. Дублер голландця поляк Кущак вже пролонгував угоду з манкуніанцями, адже є ще і давно забутий талант Бен Фостер.

"Дело"

Зараз ви читаєте новину «МЮ шукає заміну ван дер Сару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі