неділя, 29 вересня 2013 10:41

"МЮ" програв "Вест Бромвічу" перед вояжем у Донецьк
8

Фото: ФОТО: Reuters

У шостому матчі англійської прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" сенсаційно програв "Вест Бромвічу". У Девіда Мойєса поки явно не клеїться на новій посаді - після шести турів "Манчестер Юнайтед" опустився на 12-е місце, причому "Червоні дияволи" програли три з останніх чотирьох матчів на внутрішній арені.

Всі основні події матчу розгорнулися у другій половині - "Вест Бромвіч" після красивого сольного голу Амальфітано повів у рахунку, проте незабаром Вейн Руні не без частки везіння зрівняв цифри на табло "Олд Траффорд". Тут же Мойєс кинув у бій ван Персі, проте замість очікуваного штурму воріт "Вест Бромвіча" господарі отримали ще один ляпас, від якого так і не змогли оговтатися до фінального свистка.

Нагадаємо, що у середу, 2 жовтня "Шахтар" прийме "Манчестер Юнайтед". До очної зустрічі обидві команди підходять на тлі перемог у Лізі Чемпіонів - "гірники" на виїзді обіграли "Реал Сосьєдад", а "Манчестер Юнайтед" вдома розбив леверкузенський "Байєр".

Манчестер Юнайтед - Вест Бромвіч 1:2

Голи: Руні (57) - Амальфітано (54), Бераіно (67)

Манчестер Ю: Де Хеа, Джонс, Фердинанд, Еванс, Бюттнер, Каррік, Андерсон (Феллаїні, 68), Нані, Кагава (Янузай, 46), Руні, Ернандес (ван Персі, 58).

Вест Бромвіч: Майхілл, Джонс, Маколі, Ольссон, Ріджвелл, Якоб, Мулумбу, Амальфітано, Сессеньон, Сінклейр (Бераіно, 13), Анічебе (Лугано, 88).

Попередження: Каррік , Джонс , Бюттнер - Мулумбу , Амальфітано.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" програв "Вест Бромвічу" перед вояжем у Донецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі