пʼятниця, 29 серпня 2008 15:44

Мрія Шевченка під загрозою

Новачок "Мілана" український форвард Андрій Шевченко, що повернувся до Італії після дворічного перебування в "Челсі", у недільному матчі Серії А проти "Болоньї" залишиться у запасі, повідомляє "Reuters".

А ось атакуючий півзахисник Роналдіньо, швидше за все, вийде в стартовому складі. Точно не братимуть участі в грі з "Болоньєю" травмовані захисники Алессандро Неста та Філіпп Сендерос, а також півзахисник Кака.

Нагадаємо, що в кінці минулого тижня стало відомо, що епопея з поверненням до "Мілану" Андрія Шевченка завершена, сторони досягли угоди, умови якої поки офіційно не розголошуються. Представники "Мілана" відзначили лише, що Шева погодився на зменшення зарплати, а преса пише про річну оренду з подальшим обов"язковим викупом.

В одному зі своїх інтерв"ю Андрій Шевченко заявив: "Я буду дуже радий вийти на поле в неділю проти "Болоньї". Я хочу в першому ж матчі забити за "Мілан" гол - це моя мрія".

Тепер мрія Шеви під загрозою, все залежить він тренера команди, який вирішуватиме випускати Шевченка на заміну чи ні.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Мрія Шевченка під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі