середа, 16 березня 2011 16:02

"Мої слова неправильно витлумачили" - Вілліан про бажання піти з "Шахтаря"

"Мої слова неправильно витлумачили" - Вілліан про бажання піти з "Шахтаря"

Півзахисник донецького "Шахтаря" Вілліан спростував інформацію про свій перехід в "Корінтіанс", яка з'явилася в бразильських ЗМІ.

"Я дійсно давав інтерв'ю бразильським журналістам, але потім мої слова були вирвані з контексту і неправильно витлумачені. І ось така перекручена версія пішла гуляти по мережі. Перш за все, я говорив про те, що зараз є гравцем "Шахтаря" і що мене в Донецьку все влаштовує. Тут я маю відмінні перспективи для професійного зростання і зовсім не роздумую про перехід в який-небудь клуб.

Інша справа, що в майбутньому я повернуся на батьківщину. Не виключено, що ще буду виступати за який-небудь клуб в Бразилії, можливо "Корінтіанс". Але це питання дуже віддаленої перспективи. А сьогодні я ще раз підкреслюю: всі мої думки пов'язані з "Шахтарем" і я щасливий в Донецьку", - заявив Вілліан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вілліан виявив бажання повернутися до Бразилії з метою перебувати під більшою увагою наставника національної збірної країни.

У той же час стало відомо, що захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер переніс операцію на колінному суглобі. Про це розповів начальник медичної служби "гірників" Артур Глущенко.

"Днями Олександр переніс операцію на колінному суглобі. Її зробили іспанські медики в Барселоні. Що ж стосується терміну реабілітації, то за попередніми підрахунками він займе близько двох місяців", - сказав Глущенко.

Зараз ви читаєте новину «"Мої слова неправильно витлумачили" - Вілліан про бажання піти з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі