середа, 24 грудня 2008 16:14

Моурінью знайшов форварда, який замінить Адріано

Кращий снайпер нинішнього чемпіонату Італії Дієго Міліто в січні може змінити "Дженоа" на "Інтер", повідомляє Channel4. У італійську лігу аргентинець перебрався минулим літом, покинувши в серпні "Сарагосу". У серії А з тих пір форвард забив 12 голів. За даними італійських ЗМІ, після відкриття трансферного вікна Міліто, можливо, буде орендований лідером турніру.

У міланців утворюється дефіцит нападаючих, якщо після Нового року команда Жозе Моурінью попрощатися з проблемним бразильцем Адріану. При цьому у португальського фахівця не користуються особливою довірою ще два форварди - аргентинець Ернан Креспо, якому також готують швидку зміну клубу, і зірка молодіжної збірної Італії Маріо Балотеллі. Причому стабільно забиває у складі "Інтеру" тільки один бомбардир - Златан Ібрагімовіч. Міліто ж може бути використаний синьо-чорними не тільки в національному чемпіонаті, але і, що важливо, в Лізі чемпіонів.

Додамо, що раніше інтерес до лідера атак "Дженоа" проявляв "Реал". Проте італійський клуб відмовився продавати Міліто. У обмін на аргентинця "Дженоа" може отримати відразу трьох гравців і вибрати з кандидатур Балотеллі, Ніколаса Бурдіссо, Віктора Обіньї, Олів"є Дакура і Давіде Сантона.

Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Моурінью знайшов форварда, який замінить Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі