неділя, 20 лютого 2011 13:02

Моурінью вже дев'ять років не програє домашні матчі національних чемпіонатів

Моурінью вже дев'ять років не програє домашні матчі національних чемпіонатів

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью дев'ять років не програвав домашніх матчів у чемпіонатах тих країн, де йому довелося попрацювати.

Востаннє його команда поступилася на своєму полі в чемпіонаті 23 лютого 2002, коли "Порту", який тоді очолював Моурінью, програв вдома клубу "Бейра-Мар" з рахунком 2:3, повідомляє ВВС.

З того часу Моурінью попрацював з "Порту", "Челсі", "Інтером" і "Реалом". Його безпрограшна серія в домашніх матчах чемпіонатів Португалії, Англії, Італії та Іспанії напередодні досягла 148 матчів, коли "Реал" здолав вдома "Леванте" (2:0).

Найближчий домашній матч у чемпіонаті Іспанії "Реал" проведе 2 березня проти "Малаги". 17 квітня безпрограшній серії Моурінью доведеться витримати особливо серйозне випробування, коли на "Сантьяго Бернабеу" приїде "Барселона".

Тим часом, сьогоднішній матч 24-го туру чемпіонату Іспанії з "Атлетико" стане для головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіоли сотим у Ла Лізі.

На його рахунку 78 перемог у Примері, 14 нічиїх і 7 поразок.

"Всі ці цифри - для історії. Я б ніколи не зміг домогтися таких показників, якщо б не тренував таку класну команду, як "Барселона", - цитує тренера AS.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вже дев'ять років не програє домашні матчі національних чемпіонатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі