Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 15:42

Моурінью вважає "Тоттенхем" темною конячкою чемпіонату

Португальський тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки, проаналізував шанси команд англійської Прем"єр-ліги на успіх цього сезону.

- На гравців "Ліверпуля" покладена велика відповідальність. Уболівальники 17 років чекають чемпіонського титулу. Якщо, витративши в міжсезонні 40 мільйонів фунтів, вони не доб"ються успіху, ним не буде кого винити, крім себе. "Тоттенхем" утримав всіх сильних гравців, включаючи Бербатова. Крім того, у них більше гравців збірної Англії, ніж у будь-якої іншої команди Прем"єр-ліги. "Тоттенхем" може стати темною конячкою, хоча це винятково моя думка, - говорить Моурінью. - Мало хто вірить в успіх "Арсеналу", але це може стати їх козирем. Так, вони втратили Анрі, але яка молодь у них підростає. Коли "Челсі" витрачав багато грошей, всі стрибали від заздрості. Тепер "Манчестер Юнайтед" смітить грошима, але я і не думаю стрибати. Це їх справа. Вони також є претендентами на чемпіонство, але все ж я впевнений, що "Челсі" має найкращих гравців світу.

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вважає "Тоттенхем" темною конячкою чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути