середа, 25 квітня 2007 15:05

Моурінью вважає фаворитом "Ліверпуль"

Сьогодні "Челси" і "Ліверпуль" зіграють свій перший півфінальний матч в Лізі чемпіонів. Перед поєдинком головний тренер лондонського клубу Жозе Моурінью, 44 роки, відповів на питання журналістів, повідомляє Футбол.ua.

- Нинішня ситуація дуже схожа на ту, що була два роки тому. "Ліверпуль" тоді боровся за перемогу тільки в Лізі Чемпіонів, і зараз він робить те ж саме. Ми ж і тоді боролися за перемогу в Прем"єр-лізі, і зараз знову це робимо. Тоді у нас було багато травмованих, а зараз у нас не тільки багато травм, але ще і дискваліфікація, - говорить Моурінью. - Можна сказати так: наш супротивник довго, дуже довго готувався до сьогоднішнього матчу, а ми почали готуватися вчора. Отже, ми готові до гри в тій же мірі, що і два роки тому. Тоді ми не змогли вийти у фінал, але у футболі ніколи не знаєш заздалегідь, як все обернеться. Тож, якщо ви хочете, щоб я назвав фаворита завтрашньої зустрічі - я не люблю це слово, але раз вже ви наполягаєте - то фаворитом має бути "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вважає фаворитом "Ліверпуль" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі