понеділок, 05 травня 2008 09:44

Моурінью: Шевченка у "Челсі" запросили разом з Абрамовичем

Моурінью: Шевченка у "Челсі" запросили разом з Абрамовичем

На прощальний матч Дмитра Алєнічева до Росії приїхав не хто інший, як його колишній наставник у "Порту" Жозе Моурнью. Португальский спеціаліст, який ще зовсім недавно тренував англійський "Челсі", не відмовив у спілкуванні журналістам.

Моурінью розповів, що зараз, коли він не займається тренерською роботою, йому значно легше знайти вільний час. І поїздка до Москви не стала для нього великою проблемою. До того ж, він не міг відмовити Алєнічеву, якого називає особливим футболістом і "невід"ємною частиною" своєї історії.

За той час, що Моурінью відпочиває від тренерської діяльності, він тричі побував у Африці, де займався благодійністю і проводив майстер-класи для дітей. Наступного місяця планує відвідати благодійну гру в Японії, присвячену захисту навколишнього середовища, протистоянню бідності, глобальному потеплінню та іншим речам. Ну а потім португалець хоче повернутися до роботи, проте, у якому клубі, ще не знає. А от на московський фінал Ліги чемпіонів Моурінью не збирається, хоча за "Челсі" вболівати буде.

Не міг португалець уникнути і питань про "Челсі" та Андрія Шевченка. Хоча про причини того, чому він пішов з клуба, журналісти так і не дізналися.

- З тих пір, як я пішов з команди, я не сказав про це ні слова. І зараз зраджувати собі не буду. Я вирішив, що не розмірковуватиму про свій колишній клуб. Говорю про нього лише у загальних висловлюваннях і у позитивному тоні. Можу лише сказати, що проблем з Романом Абрамовичем у нас немає. В наших стосунках усе зрозуміло. Ми мало спілкуємося, оскільки ніколи часто цього не робили. Підтримуємо стосунки через спільних знайомих.
- Хто ж все-таки запросив у "Челсі" Андрія Шевченка - ви чи Абрамович?

- Ми.

Газета Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Моурінью: Шевченка у "Челсі" запросили разом з Абрамовичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі