Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 09:55

Моурінью розчарований нічиєю з "Русенборгом"

Після нічиєї 1:1 з "Русенборгом" в рамках групового турніру Ліги чемпіонів головний тренер "Челси" Жозе Моурінью не приховував свого розчарування, повідомляє uefa.com.

- Я дуже розчарований результатом. У нас було приблизно 20 моментів для взяття воріт, і ми забили один гол. Отже, для двох голів потрібно було створити 40 моментів, а для трьох - 60. Нам протистояла команда, яка робить акцент на захист, і грала вона вельми організовано. Ми не могли забити, що дуже розчаровує. Все-таки, ми зобов"язані були вигравати у клубу, який, напевно, є найслабшим у групі. Мабуть, тепер потрібно брати чотири очки в двох матчах з "Валенсією". "Русенборг" грав у свій футбол, віддав боротьбі всі сили і заслужив очко, з чим я суперника і поздоровляю. Я дуже засмучений, що ми не змогли нормально зіграти в захисті при розіграші єдиного штрафного, заробленого гостями за весь матч.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью розчарований нічиєю з "Русенборгом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути