вівторок, 01 липня 2008 18:57

Моурінью попросив купити Жиркова

Жозе Моурінью хоче бачити у себе в команді гравця ЦСКА Юрія Жиркова. Новий головний тренер міланського "Інтера" залишився настільки вражений грою півзахисника збірної Росії, що зажадав від керівництва клубу негайно придбати цього гравця, повідомляє "Комсомольська правда".

Власник "Інтеру" Массімо Моратті не став чинити опору, тим більше що босам клубу Жирков добре відомий. Італійці минулої осені двічі зустрічалися з московськими армійцями в груповому етапі Ліги чемпіонів, а Жирков, незважаючи на дві поразки своєї команди, в цих іграх проявив себе дуже непогано.

За повідомленнями італійської преси, сума, яку італійці готові запропонувати за російського хавбека, складає близько 15 мільйонів євро. До Юрія жоден півзахисник з російським паспортом до Європи за такі величезні гроші не виїжджав.

Якщо трансфер відбудеться, то разом з продажем бразильського нападаючого Жо до "Манчестер Сіті" за 25 мільйонів євро ЦСКА майже цілком покриє свій річний бюджет

Зараз ви читаєте новину «Моурінью попросив купити Жиркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі