четвер, 12 квітня 2007 15:49

Моурінью наполягає на поверненні Креспо

 

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью наполягає, щоб в команду повернувся аргентинський нападаючий Ернан Креспо, 31 рік, повідомляє Євроспорт

- Креспо - наш, і в наступному сезоні нам буде потрібний нападаючий. Я упевнений, що із-за африканського Кубка націй на початку сезону ми втратимо Дрогба і Калу, тому в команду необхідно повернути Креспо, - заявив наставник "Челсі".

Після завершення сезону 2005/06, коли лондонський клуб виграв прем"єра-лігу, аргентинець перейшов в міланський "Інтер". Виступаючи за міланський клуб Креспо в тридцяти матчах на свій рахунок записав 11 голів.

Моурінью вже поділився цими планами з власником "Челсі" Романом Абрамовичем і виконавчим директором клубу Пітером Кеньйоном.

"Челсі" підписав Креспо в 2003 році за 16,8 мільйона фунтів. За лондонський клуб Креспо зіграв 49 матчів, забив 20 м"ячів. Сезон 2004-2005 провів на правах оренди в "Мілані".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью наполягає на поверненні Креспо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі