пʼятниця, 09 листопада 2007 13:09

Моурінью накинувся на 12-річного однокласника своєї доньки

Жозе Моурінью, що повернувся до Португалії після звільнення з "Челсі" потрапив на батьківщині в неприємний інцидент. Жозе напав на 12-річного однокласника своєї дочки, повідомляє Газета.Ру.

Інцидент відбувся у Вольта-да-Педра - містечку, де розташовується школа, в якій вчиться дочка португальського тренера, Матільде. Після уроків Моурінью зустрічав свою дочку. Проте, Матільде була не єдиною, кого чекав Жозе. Побачивши 12-річного Педру Фарріма, що виходить з будівлі школи, він раптом накинувся на хлопчиська. За словами очевидця, Жозе схопив хлопця за плечі, кілька разів труснув його, а потім почав викручувати хлопцеві вуха.

Незабаром з"ясувалися причини злості Моурінью. Виявляється, дочка тренера Матільде розповіла своєму батьку, що її однокласник Педру Фаррім погано говорив про Моурінью.

Хворобливо самолюбний Жозе, що називав себе в Англії "Особливим", не зміг стерпіти заочної образи навіть від дитини.

Свідком цієї сцени стала директор школи Ізабель Сімро. Вона не залишила інцидент без уваги. Ізабель викликала в школу Жозе і батьків Фарріма. Як говорять свідки цієї зустрічі, Моурінью приніс свої вибачення батькам побитої дитини, які були прийняті.

Школа святого Петра у Вольта-да-Педро - приватний елітний заклад, річна вартість навчання в якій коштує 10 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью накинувся на 12-річного однокласника своєї доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі