вівторок, 24 квітня 2007 13:04

Моурінью на матч Ліги Чемпіонів пробрався в контейнері з білизною

 

Британські видання Times і Daily Mail опублікували матеріали, в яких затверджується, що в 2005 році головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью керував командою в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів з мюнхенською "Баварією" (4:2), не дивлячись на заборону УЄФА, повідомляє Лента.Ру.

Газети стверджують, що Моурінью, який був дискваліфікований на два матчі після перемоги в першому раунді плей-офф над "Барселоною", на поєдинок з "Баварією" приїхав задовго до початку матчу в спеціальному контейнері, в якому форма гравців привозиться в роздягальню.

За інформацією видань, Моурінью давав гравцям передігрову установку й вніс зміни в гру команди в перерві матчу, а незадовго до його закінчення покинув роздягальню "Челсі" через чорний хід і відправився в кафе недалеко від стадіону "Стемфорд Брідж", де, за офіційною версією, він знаходився протягом всієї гри.

Крім того, по ходу гри він постійно передавав по телефону вказівки своєму помічникові Рую Фарії. У матчі-відповіді лондонці поступилися з рахунком 2:3, але пробилися в півфінал турніру.

"Челсі" з приводу цих публікацій вже випустив спеціальну заяву, в якій сказано, що головна мета цих заміток, – дестабілізувати обстановку в команді перед півфінальним матчем Ліги чемпіонів сезону 2006/07 проти "Ліверпуля", який відбудеться 25 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью на матч Ліги Чемпіонів пробрався в контейнері з білизною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі