пʼятниця, 19 жовтня 2007 13:36

Моурінью: готовий очолити збірну Англії хоч завтра

Колишній головний тренер лондонського "Челсі" Жозе Моурінью зацікавлений в тому, щоб очолити збірну Англії, повідомляє www.championat.ru.

Після гостьової поразки англійців від збірної Росії у неї збереглися чисто теоретичні шанси на участь у фінальному турнірі Євро-2008. У разі непотрапляння Англії на континентальну першість діючий головний тренер Стів Макларен,напевно, буде звільнений, тому вже зараз ведуться розмови про його наступника.

Жозе Моурінью, який недавно залишився без роботи, згоден обговорити з англійською федерацією футболу можливість очолити головну команду країни. Для цього не буде ніяких юридичних перепон. У португальця діючий контракт з "Челсі" до літа 2008 року, по якому він не може очолити інший клуб, зате в цьому документі немає заборони на роботу в національній збірній.

Джерело дуже близьке до Моурінью повідомило:

- Жозе знає англійський футбол. Якщо Макларен піде, Моурінью готовий обговорити співпрацю з футбольною асоціацією. Він дуже хоче стати тренером збірної і принести їй якомога більше користі.
Зараз ви читаєте новину «Моурінью: готовий очолити збірну Англії хоч завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі