вівторок, 24 червня 2008 20:23

Московський ЦСКА попрощався зі своїм лідером

Баскетбольний клуб ЦСКА офіційно оголосив про те, що Теодорос Папалукас розірвав контракт з командою і перейшов в грецький "Олімпіакос", повідомляє sports.ru.

Граючи за ЦСКА цього сезону в Євролізі, Папалукас набирав в середньому 7,7 очок і робив 4,6 передач. У регулярному чемпіонаті Росії його показники склали 7,2 очка і 5,4 передач, в плей-офф - 4,7 очок і 4 передачі.

Генеральний директор армійців Андрій Ватутін висловив грецькому баскетболістові подяку за внесок в перемоги ЦСКА.

"Теодорос - уособлення цілої епохи в історії нашого клубу. За шість років в ЦСКА він пройшов шлях від гравця, відомого тільки фахівцям, до зірки світового рівня. Це був великий шлях великого спортсмена. І ми щасливі, що мали можливість спостерігати за його кожним кроком. У Тео були ще два роки контракту з ЦСКА, але він та "Олімпіакос" звернулися до нас з відповідним проханням. Не сумніваємося, що своєю відданістю ЦСКА Тео заслужив нашу згоду на цей трансфер, і він продовжить свою кар"єру на батьківщині, де його обожнюють", - сказав керівник.

У свою чергу Папалукас заявив, що був радий грати за московський клуб.

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА попрощався зі своїм лідером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі