неділя, 22 листопада 2009 13:32

Московські вболівальники влаштували масову бійку

Московські вболівальники влаштували масову бійку
Вболівальники футбольних клубів "Спартак" і ЦСКА ввечері в суботу, 21 листопада, влаштували бійку в електричці Москва - Петушки, повідомляє РИА Новости з посиланням на представників прес-служби Московського УВС на залізничному транспорті.

Бійка, в якій брали участь близько 50 чоловік, розпочалася в одному з вагонів електрички при під"їзді поїзда до станції Фрязево. Після зупинки поїзда вболівальники продовжили з"ясовувати стосунки на пероні станції, розповіли представники правоохоронних органів. За їхніми словами, учасники бійки, в основному підлітки, кидали одне в одного урни і фаєри і розбили п"ять стекол в електричці.

На місце події були викликані кілька нарядів транспортної міліції, які зупинили бійку. Близько 10 осіб, які брали участь у бійці, доставлені в лінійний відділ міліції. За словами співрозмовників агентства, затримані перебували в стані алкогольного сп"яніння.

Матч між ЦСКА і "Спартаком", що пройшов 21 листопада на стадіоні "Лужники", завершився з рахунком 3:2 на користь "армійців".

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Московські вболівальники влаштували масову бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі