середа, 17 листопада 2010 17:33

Московське "Динамо" спростувало інформацію про скорочення зарплат футболістам

Московське "Динамо" спростувало інформацію про скорочення зарплат футболістам

Московське "Динамо" офіційно спростувало інформацію про те, що бюджет клубу буде істотно скорочено, а провідним гравцям, в числі яких і український нападник Андрій Воронін, буде скорочено заробітну плату.

"Інформація про скорочення зарплат футболістам, урізання бюджету клубу і продажу ключових гравців команди є брехливою. Реагувати на всякого роду вигадки і небилиці не в наших правилах, проте в даному випадку ступінь брехні переходить усі розумні межі, створюючи навколо колективу непотрібний ажіотаж. Ні про яку розпродажу мови не було і немає", - цитує президента "Динамо" Юрія Ісаєва офіційний сайт московського "Динамо".

"Комплектуванням команди ми займалися не один день і впевнені в тому, що нинішній склад з урахуванням точкового посилення здатний вирішувати поставлені завдання. Ключові гравці залишаться в клубі і продовжать виступати за "Динамо". Будь-які спекуляції з цього приводу не мають під собою жодних підстав", - додав Ісаєв.

Нагадаємо, що раніше з'явилася інформація про те, що керівництво московського "Динамо" планує суттєве скорочення клубного бюджету за рахунок зменшення зарплатої відомості своїх лідерів, у число яких потрапив і Андрій Воронін. У разі відмови футболісти будуть виставлені на трансфер.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Московське "Динамо" спростувало інформацію про скорочення зарплат футболістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі