середа, 05 жовтня 2011 08:58

Московська область відмовилася від матчів ЧС-2018

Московська область відмовилася від матчів ЧС-2018

Московська область відмовилася від проведення матчів чемпіонату світу з футболу 2018 року. Як заявив губернатор Борис Громов, область вийшла із заявки Росії на організацію турніру, пише видання "Советский спорт". Передбачалося, що в Московській області до ЧС-2018 буде побудований новий стадіон на 40 тисяч місць.

За словами Громова, він не бачить сенсу в будівництві нової арени, оскільки "не зовсім зрозуміло, як її використовувати після чемпіонату світу". Керівництво Московської області пропонувало переобладнати і розширити вже наявний стадіон в Подольську, але організатори не прийняли цю ідею.

Росія отримала право організувати та провести ЧС-2018 у грудні 2010 року. Крім Московської області в попередньому списку міст, які приймуть матчі турніру, значаться Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Саранськ, Самара, Ярославль, Краснодар, Ростов-на-Дону, Сочі та Єкатеринбург.

Остаточний список міст, де пройдуть ігри ЧС-2018, має бути затверджений у березні 2013 року. Раніше міністр спорту, туризму і молодіжної політики Росії Віталій Мутко заявляв, що матч відкриття чемпіонату і фінал пройдуть в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Московська область відмовилася від матчів ЧС-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі