четвер, 29 травня 2008 14:07

Морено: Вілліан, Ілсіньо і Жадсон в один голос казали, щоб я погоджувався

Як раніше повідомлялося, вчора болівійський футболіст Марсело Морено Мартінс п"ятирічним контрактом пов"язав свою долю з донецьким "Шахтарем". Прес-службі клубу вдалося зв"язатися з новоспеченим "гірником" і поставити йому кілька запитань.

- Марсело, ти декілька днів провів в Донецьку. Поділися враженнями про побачене?

- Якщо зізнатися, я не чекав, що тут все влаштовано на такому високому рівні. Особливо з містом я познайомитися не встиг, зате побував на стадіоні, який зараз будується. Я був вражений. Раніше нічого подібного ніколи не бачив. А тренувальна база "Шахтаря" заслуговує найвищих похвал. Інфраструктура в клубі, звичайно, дивовижна. Мені дуже хочеться якомога більше дізнатися про місто, команду, її минуле - про все, що з нею пов"язане. Правда, для цього мені потрібно трохи краще вивчити хоч би англійську мову, так як рідною я тут мало з ким зможу спілкуватися, а про російську чи українську поки говорити зарано.

- Чи можна говорити, що знайомство вдалося?

- Ще б пак, все побачене в Донецьку мене приємно здивувало.

- Скажи, коли ти приймав остаточне рішення про підписання контракту з "Шахтарем", що схилило шальки терезів на користь донецького клубу?

- Одна зі складових - це те, про що я вже говорив: прекрасні умови для тренувань. І, зрозуміло, репутація донецького клубу, який стабільно виступає в європейських турнірах.

- Перш ніж поставити свій підпис в контракті, з кимось з донецьких бразильців радився?

- Так, звичайно, радився. Я розмовляв з Вілліаном та Ілсіньо. Я з ними добре знайомий, і трохи знаю Жадсона. Вони ледь не в один голос казали мені, щоб я погоджувався без роздумів

Офіційний сайт ФК "Шахтар"
Зараз ви читаєте новину «Морено: Вілліан, Ілсіньо і Жадсон в один голос казали, щоб я погоджувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі