пʼятниця, 04 грудня 2020 11:33

Монзуль потрапила в скандал у Лізі Європи

Монзуль потрапила в скандал у Лізі Європи
Катерина Монзуль судить найбільше відповідальні матчі в УПЛ. Фото: ФК "Динамо" Київ

Українська арбітриня Катерина Монзуль потрапила у скандал під час матчу 5-го туру Ліги Європи між "Гентом" та "Слованом".

Капітан бельгійців Вадіс Оджіджа-Офо мав вийти у старті, але на розминці отримав травму. Замість нього випустили іншого гравця, а Оджіджа-Офо залишився в заявці, але сів не на лаві запасних, а на трибуні, пише "Футбол 24".

У 2-му таймі тренер все ж вирішив випустити Оджіджу замість Свена Кумса, але втрутилася Монзуль. Українка не дозволила хавбеку "Гента" вступити в гру. Тривалі перемовини не допомогли – заміну скасували, Кумс повернувся на поле.

"Оджіджа-Офо спочатку сів на трибуну, бо на лаві запасних більше не було місця. Після багатьох телефонних дзвінків ми отримали дозвіл від УЄФА випустити Вадіса. Але рефері вирішила по-іншому. Я ніколи не бачив нічого подібного", – прокоментував інцидент наставник "Гента" Вім Де Декер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Зоря" перемогла "Лестер"

Поєдинок між "Гентом" та "Слованом" став історичним в Лізі Європи. Уперше в турнірі працювала повністю жіноча бригада арбітрів – асистентками Монзуль стали Олександра Ардашева та Марина Стрілецька.

Зараз ви читаєте новину «Монзуль потрапила в скандал у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі