середа, 14 травня 2008 12:51

Молодіжний чемпіонат Європи з фехтування українці завершили з трьома медалями

В італійському місті Монца завершився перший в історії молодіжний чемпіонат Європи (U-23) з фехтування. За нагороди в індивідуальних дисциплінах вели боротьбу представники 32 країн.

Українська команда фехтувальників везе з Італії три нагороди. Чемпіоном молодіжного Євро став хмельничанин Дмитро Бойко. Після того, як в кінці квітня в Стамбулі наш шабліст зайняв 3 місце на Олімпійському кваліфікаційному турнірі, а значить втратив шанси виступити в Пекіні, він зміг зібратися і стати першим в Італії. У фіналі Дмитро з рахунком 15:11 переміг італійця Луїджі Самеле, а в півфіналі Бойко був сильнішим за ще одного українця Андрія Ягодку.

До бронзи Ягідки додав бронзову медаль і Анатолій Герей. У півфіналі Анатолій поступився майбутньому чемпіонові, норвежцю Бакеру.

У змаганні молодих шпажисток Олена Кривицька в 1/4 фіналу з рахунком 14:15 поступилася Сімоні Александру з Румунії, яка пізніше виграла золото.

Наш спорт

Зараз ви читаєте новину «Молодіжний чемпіонат Європи з фехтування українці завершили з трьома медалями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі