понеділок, 22 жовтня 2007 20:40

Молодіжні склади "Динамо" і "Манчестер Юнайтед" засмутити один одного не зуміли

Київське "Динамо" напередодні матчу групового турніру Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Юнайтед" провело товариський спаринг між своїми молодіжними командами, повідомляє www.football.ua.

Тренери "Манчестера" серед інших виставили на матч і декілька футболістів, які знаходяться в офіційній заявці команди на матчі групового турніру Ліги чемпіонів. Це обидва воротарі Хітон і Зілер, захисники Джоні Еванс, Грей, Лі, півзахисник Іглз, нападаючий Фангжоу. Але і у "Динамо" на полі відіграли матч Рибка, Допілка, Мандзюк і Алієв, які цілком можуть зіграти в нинішній Лізі чемпіонів.

Як бачимо, команди віднеслися до матчу зі всією серйозністю. Але гри як такої глядачі, що зібралися, так і не побачили. Багато боротьби, жорстка гра, численні безадресні навіси - на гол ні ті, ні інші явно не напрацювали. У першому таймі був хороший момент у Фаркаша. Угорець по лівому флангу виходив наодинці з воротарем, але ударив прямо в голкіпера. Результат - закономірна нульовий нічий.

"Динамо" (U-21): Рибка, Допілка, Мандзюк, Бутенін, Єременко (Кушніров, 55), Гармаш (Фартушняк, 87), Мілько (Степанеьц, 83), Алієв, Фаркаш, Герасим"юк (Дієго Суарес, 46), Воронков.

"Манчестер Юнайтед" (U-21): Хітон (Зілер, 46), Грей, Честер, Джоні Еванс, Екерслі, Лі, Іглз (Донг Фангжоу, 53), Хьюсон (Дрінквотер, 71), Бренді (Барнс, 64), Уелбек (Кльоверлі, 64), Шон Еванс (Феген, 84).


Зараз ви читаєте новину «Молодіжні склади "Динамо" і "Манчестер Юнайтед" засмутити один одного не зуміли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі