четвер, 07 червня 2007 09:02

Молодіжна збірна України розгромила вірменів

 

Вчора у Харкові молодіжна збірна України розгромила команду Вірменії 4:0. Матч проходив у рамках відбору до молодіжного чемпіонату Європи 2009 року.

Протягом усього поєдинку глядачі активно підтримували українців.

Після поразки від Туреччині 2 червня від підопічних Олексія Михайличенка чекали лише перемоги. І цього разу вони не підвели. Українці протягом усього матчу володіли ігровою та територіальною ініціативою. Відзначившись до перерви лише раз, у другому таймі вони засмутили воротаря вірменів ще тричі. Але на цьому футболісти не зупинилися. Вони мали ще кілька реальних нагод довести рахунок до 5:0, однак не реалізували їх.

Україна - Вірменія - 4:0

6 червня. Харків

Суддя: Ханнес Каасік (Естонія)

Україна: Рибка, Допілка, Чигринський, Мандзюк, Федорів, Полянський (Степаненко 82), Кравченко (Прийомов 72), Ярошенко, Олійник, Фомін, Гладкий (Антонов 75)

Тренер: Олексій Михайличенко

Вірменія: Меліксетян, Андрекян, Сімонян, Степанян, Казарян, Сафарян, Мхітарян, Меліксепян (Петросян 62), Барегамян, Едигарян, Осеян ( Балабекян 22)

Голи: Кравченко (13), Олійник (60), Гладкий (68), Прийомов (87)

Попередження: Симонян (59), Гладкий (69), Фомін (80), Балабекян (84)

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України розгромила вірменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі