середа, 12 вересня 2018 12:24

Молодіжна збірна України перемогла завдяки неймовірному голу Шведа

Молодіжна збірна України перемогла завдяки неймовірному голу Шведа
Швед забив у другому матчі поспіль.

Збірна України U-21 здобула важку перемогу над однолітками з Андори. Забити вирішальний м'яч вдалось лише за кілька хвилин до фінального свистка.

"Синьо-жовті" відразу від початку поєдинку взяли м'яч під контроль. Українці мали територіальну перевагу, але в першій 45-хвилинці не загострювали гру та не завдавали ударів по воротах суперника. Обмаль моментів у "синьо-жовтих" спричинили оборонні редути андоррців. Україна мала перевагу, проте в першому таймі не вдалось відкрити рахунок у матчі.

У другій частині поєдинку українці почали більш активно працювати у атаці та загострювати гру. Був активним все той же Швед. Під завісу другого тайму на 86 хв. хавбек Карпат зіграв у стінку з партнером та увірвався до штрафного майданчика, де його смикнув за руку захисник андоррців – арбітр призначив пенальті. Швед підійшов до позначки, але пробив вище воріт.

Проте Мар'ян вже за хвилину зміг реабілітувався. Півзахисник змістився з флангу ближче до центру та пробив з-за меж штрафного. М'яч влучив у самісіньку "дев'ятку" воріт голкіпера Ікера.

Після голу українці заспокоїлись і спокійно дограли до кінця матчу, здобувши мінімальну перемогу. Після цієї зустрічі Україна піднялася на друге місце у своїй відбірковій групі, маючи в активі 14 пунктів після 8 матчів", - розповідає "Футбол24".

Відбір до Євро-2019 U-21

Україна U-21–Андорра U-21 – 1:0

Гол: Швед, 87

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі відпочиває - український нападник забив фантастичний м'яч

Свій наступний матч збірна України проведе 13 жовтня у Києві проти Шотландії.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України перемогла завдяки неймовірному голу Шведа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі