понеділок, 18 червня 2007 14:44

Молода зірка аргентинського футболу гратиме в Катарі

Нападаючий молодіжної збірної Аргентини Мауро Сарате, що виступав у клубі "Велес Сарсфілд", дав згоду з наступного сезону переїхати в Катар, інформує Лента.Ру з посиланням на AFP.

Сарате виступатиме у складі чемпіона Катару клубі "Аль-Садд", у складі якого за два роки заробить близько 20 мільйонів доларів, що дозволить йому стати одним з найбільш оплачуваних футболістів світу.

- Я поїду в Катар наступного тижня, щоб поставити свій підпис під контрактом, - заявив на прес-конференції в Буенос-Айресі 20-річний нападаючий, який з 30 червня у складі молодіжної збірної буде грати на чемпіонаті світу в Канаді.

Його агент підкреслив, що у футбольному відношенні "контракт не ідеальний, та зате дасть йому (Сарате) та його сім"ї фінансову впевненість в завтрашньому дні".

Варто відзначити, що у складі "Аль-Садда" в різний час грали такі зірки світового футболу, як Ромаріо, Абеді Пеле, Алі Даєі, Карлос Теноріо, Франк Лебеф.

Під час зимової паузи гравцем активно цікавився московський "Спартак".

Зараз ви читаєте новину «Молода зірка аргентинського футболу гратиме в Катарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі