пʼятниця, 05 жовтня 2007 10:29

Мойєс: перші 20 хвилин сумнівався в позитивному результаті для "Евертона"

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Евертона" Девіда Мойєса.

- Був дуже важкий матч для "Евертона". У першому таймі "Металіст" грав прекрасно і, природно, створив нам масу проблем. Другий тайм нам вдалося зіграти краще. Ми раді, що їдемо додому, залишаючись в європейському кубковому турнірі.

- Чим пояснюється, ваше рішення залишити в запасі Бейнса і поставити на лівий фланг Лескотта?

- Сьогодні перед грою у мене було передчуття, що матч буде проблематичним, і тому нам потрібно було підсилити захисні порядки.

- Кого б Ви могли виділити сьогодні у складі "Металіста"?

- Три-чотири футболісти "Металіста" цілком можуть грати в Англії. У вашій команді є декілька дуже хороших гравців. З професійної точки зору виділяти когось персонально було б не зовсім правильно, і я вважаю, що тренерові не можна називати прізвища гравців команди суперника.

- Чого по-вашому не вистачило сьогодні "Металістові", щоб утримати переможний рахунок?

- Мені важко говорити про "Металіст". "Евертон" мав величезне бажання виграти, непогано діяв у стадії руйнування атак, і тому так вийшло.

- Був момент у матчі, коли Ви засумнівалися в позитивному результаті для своєї команди?

- Перші 20 хвилин матчу. Видно було, що "Металіст" грав набагато краще, ніж ми, змінював тактику гри. Обидва матчі для нас були дуже важкими. У "Евертона" не вийшов сьогодні перший тайм і початок другого, але, можливо, потім нам пощастило, що ми зуміли забити два м"ячі і переламати хід поєдинку.

- Правда, що у разі поразки від "Металліста" Ви були готові подати у відставку?

- Ні, це не вірно.

http://metallist.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Мойєс: перші 20 хвилин сумнівався в позитивному результаті для "Евертона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі