середа, 19 травня 2021 14:04

"Мій син не гратиме в Росії" – батько футболіста дав обіцянку грузинському народові

"Мій син не гратиме в Росії" – батько футболіста дав обіцянку грузинському народові
Хвіча Кварацхелія вважається найбільши талантом збірної Грузії. Фото:Reuters

Бадрі Кварацхелія, батько півзахисника "Рубіна" і збірної Грузії 20-річного Хвічі Кварацхелії, повідомив про майбутнє прощання сина з казанським клубом. Півзахисник вважається найталановитішим грузинським футболістом.

"Я можу на 100 відсотків запевнити вас, що Хвіча точно покине "Рубін" цього літа. Але поки що утримаюся від розмов про те, в яку команду він перейде. Ми поговоримо з різними клубами. Хвіча відпочине, а потім вирішить, де хоче грати. Хочу запевнити всіх грузинів, що мій син не залишиться в Росії", - цитує Кварацхелію-старшого Sportall.ge.

Раніше повідомлялося про інтерес до Кварацхелії з боку багатьох європейських клубів. Серед них - "Ювентус", "Мілан", "Аталанта", "Баварія", "Аякс" і "Лідс Юнайтед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські гранди полюють за грузинським талантом

У розіграші Російської Прем'єр-Ліги хавбек взяв участь у 23 матчах, забив чотири голи і віддав чотири результативні передачі. Він вважається найбільшим талантом грузинського футболу з часів Кахи Каладзе. Нинішній мер Тбілісі свого часу грав за київське "Динамо" і "Мілан".

Зараз ви читаєте новину «"Мій син не гратиме в Росії" – батько футболіста дав обіцянку грузинському народові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі