Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 12:48

Між збірними Іспанії та Сербії починається війна за Бояна Кркіча

Новий тренер збірної Сербії Радомир Антіч вступив у сутичку, остаточною метою якої є отримання найталановитішого форварда каталонської "Барселони" Бояна Кркіча.

Минулого тижня Кркич був включений тренером іспанців Вісенте дель Боське на товариську гру з данцями, але так і не з"явився на полі.

Основною причиною стали переговори Антіча з батьком юного таланта Бояном Кркічем-старшим, з яким тренера збірної Сербії зв"язує багаторічна дружба. Старший Кркіч що грав в 80-х за бєлградську "Црвену Звезду" і який працює скаутом у "Барселоні" з 1997 року, не спростував чутки про можливий виступ свого сина за збірну країни.

Сам же Антіч сказав, що Боян став би справжнім лідером нової сербської команди, оскільки він не тільки відмінний футболіст, але й добре вихований юнак.

Боян Кркіч, якому через два дні виповниться 18 років, дебютував у "Барселоні" в 2007 році. Всього у складі каталонців він провів 31 гру та відмітився 10 забитими м"ячами.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Між збірними Іспанії та Сербії починається війна за Бояна Кркіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути