вівторок, 15 липня 2008 12:10

Між "Карпатами" та "Шахтарем" розгорається скандал

Між українськими клубами "Карпати" та "Шахтар" назріває конфлікт. Донецький клуб хоче забрати двох юних гравців "Карпат" Володимира Садоху (1994 р.н.) і Олега Білого (1993 р.н.), сплативши львів"янам лише витрати по їх вихованню. "Карпати" виступили категорично проти і вважають, що "Шахтар" повинен вести переговори з керівництвом львівської команди щодо переходу цих футболістів.

"Керівництво "Карпат" вимагатиме від ФФУ заборони на такі переходи. Збиралися ж президенти клубів, обговорювали створення прем"єр - ліги, домовлялися чесно працювати. І ось починається свавілля. Раніше "Шахтар" забрав у нас в дитячому віці того ж Чигринського, та й інші клуби переманювали гравців - тоді ми ще могли закрити на це очі, оскільки мали куди слабшу інфраструктуру. Але зараз клуб розвивається!" - заявив спортивний директор львів"ян Юрій Дячук-Ставицький офіційному сайту клубу.

Зараз ви читаєте новину «Між "Карпатами" та "Шахтарем" розгорається скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі