четвер, 31 січня 2008 15:40

Місце проведення матчу тенісних команд Ізраїлю і Росії може зміниться

Всього за два дні до чвертьфіналу командної жіночої першості миру - зустрічі між збірними Ізраїлю і Росії - питання про місце проведення цього поєдинку залишається відкритим.

Через стихію, яка розбушувалася на Землі обітованій, матч, який планувалося провести 2-3 лютого на свіжому повітрі в тенісному центрі Рамат-Хашарона (міста-супутника Тель-Авіва), можуть перенести в інші два міста Ізраїлю або під дах столичного Палацу спорту. У минулий вівторок в прибережній частині Тель-Авіва був справжній шторм: вітер розбивав скло будинків, зривав з пальм листя, а дощ лив стіною.

Найменш реальним виглядає перенесення матчу під дах Палацу спорту в Тель-Авіві. Цей стадіон був заздалегідь орендований під інший захід. У Палаці спорту 2 лютого повинен відбутися "Льодовиковий період" - популярне російське шоу гастролює в Ізраїлі. Його організатори і учасники погодилися поступитися ареною тенісисткам, але виникла ще одна проблема. Для того, щоб зіграти там, потрібно стелити відповідне покриття, робити корт, що займе багато часу.

Запасними варіантами є стадіони в містах Бєєр-Шеву і Ашкелон і вони зараз знаходяться "в бойовій готовності".

"Російська газета"
Зараз ви читаєте новину «Місце проведення матчу тенісних команд Ізраїлю і Росії може зміниться ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі