вівторок, 04 листопада 2008 11:52

Міністри спорту України сперечаються з УЄФА за "Олімпійський"

Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту проводить переговори з УЄФА про можливість перенесення рекламних щитів на національному спортивному комплексі "Олімпійський" на два метри далі від краю поля з метою збереження 10 тисяч місць для глядачів майбутніх матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник міністра з питань сім"ї, молоді та спорту Ростислав Карандєєв.

Він зазначив, що реклама є головним джерелом доходів УЄФА, і за вимогами організації рекламні щити висотою 1,2 метра повинні встановлюватися за 4 м від краю поля.

"Але якщо їх так поставити, ми втрачаємо 15 тисяч місць", - сказав Р.Карандєєв, і додав, що місця в 1-6 рядах також не продаватимуться через обмежену видимість поля. УЄФА зауважило, що дуже поважає глядачів і не продаватиме ці місця навіть за символічну вартість в 1 євро, зауважив заступник міністра.

Зараз ви читаєте новину «Міністри спорту України сперечаються з УЄФА за "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі