четвер, 13 листопада 2008 16:52

Міністр спорту Польщі змусив журналістку бігати через програне парі

Відома польська тележурналістка Моніка Олейнік оббігла Палац культури у Варшаві після програшу у суперечці з міністром спорту Польщі Мирославом Джевецьким.

Як пише сьогодні польський Dziennik, міністр та журналістка 5 вересня в ефірі Радіо ЗЕТ побилися об заклад, чи тодішній голова Федерації футболу Польщі Міхал Лісткевіч залишиться на своїй посаді. Олейнік стверджувала, що так, а міністр гарантував, що ні.

30 жовтня новим головою ФФП вибрали Гжегожа Лято.

Журналістка оббігла Палац культури, який знаходиться в самому центрі Варшави і є своєрідною візитівкою столиці, за 5 хвилин 50 секунд. На фініші її зустрічали журналісти та міністр спорту з букетом червоних троянд.

"Захекана, але усміхнена від вуха до вуха журналістка взяла квіти і зізналась, що пишається з собою", - відзначає Dziennik.

"Чого тільки не робиться для Міхала Лісткевіча, аби його не було...", - сказала журналістка, яку цитує видання.

Журналісти також питали міністра М.Джевецького, чи йому не соромно змушувати жінку бігати. "Я гордий за пані Моніку - вона показала чоловікам, як треба вміти програвати парі", - сказав міністр.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Міністр спорту Польщі змусив журналістку бігати через програне парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі