четвер, 18 вересня 2008 17:12

Мільярдер з Кувейту хоче купити "Ньюкасл"

Кувейтський мільярдер Нассер Аль-Харафі поповнив список претендентів на купівлю "Ньюкасла", повідомляє tribalfootball.com.

Статок 64-річного бізнесмена оцінюється в сім мільярдів фунтів стерлінгів. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нинішній власник клубу Майк Ешлі почав переговори про продаж команди з дубайською інвестиційною компанією Zabeel Investments.

"Ньюкасл Юнайтед" останнім часом не показує гідних результатів. Жителі міста весь час протестують проти такого становища справ і бос "сорок" не витримав тиску з боку уболівальників.

У листі прихильникам клубу, опублікованому на офіційному сайті "сорок", Майк Ешлі заявив: "Я виставляю клуб на продаж. Я сподіваюся що фанати отримають те, що вони хочуть, і що наступний власник вкладе в клуб стільки грошей, скільки фанати хочуть".

Клуб можуть купити інвестори з Індії, арабських країн або США. Потенційним покупцем називають також  американського мультимілліардера Біла Гейтса.

sport-express
Зараз ви читаєте новину «Мільярдер з Кувейту хоче купити "Ньюкасл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі