четвер, 03 липня 2008 17:21

Міліція дозволила фанам кидати димові шашки та пляшки заради Платіні (ФОТО)
5

Сьогодні спецпідрозділи МВС та внутрішніх військ України провели в Києві на НСК "Олімпійський" тактичні навчання з запобігання масовим заворушенням на стадіоні під час футбольного матчу в рамках підготовки до проведення фінальної частини Євро-2012.

Як повідомляє УНІАН, за легендою навчання, після призначення арбітром сумнівного пенальті на користь однієї з команд в одному з секторів стадіону серед вболівальників спалахнули масові заворушення, пов"язані з незадоволенням таким рішенням.

"Розлючені вболівальники кидали димові шашки, пластикові пляшки, чинили бійки. За кілька хвилин співробітники міліції локалізували осередок заворушень і відтиснули "занадто емоційних вболівальників" до виходу зі стадіону, затримавши при цьому близько двох десятків осіб, які найбільше порушували громадський порядок та чинили опір правоохоронцям.

Як зазначив в інтерв"ю журналістам перший заступник начальника департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Маєвський, до Євро-2012 в Україні буде створено спеціальні резерви з працівників міліції, які пройдуть спеціальні навчання, якщо охорона стадіону не буде справлятися з припиненням порушень порядку. Саме тоді ці спецпідрозділи прийдуть їм на допомогу.

У сьогоднішніх навчаннях взяло участь близько 1,5 тис. співробітників міліції та статистів, які грали роль вболівальників.

Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «Міліція дозволила фанам кидати димові шашки та пляшки заради Платіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі