субота, 17 грудня 2011 12:52

Мілевський змінив Maserati на Mercedes за 160 тисяч євро

Мілевський змінив Maserati на Mercedes за 160 тисяч євро

Нападаючий київського "Динамо" і національної збірної України Артем Мілевський оновив свій автопарк, купивши автомобіль Mercedes G55 вартістю близько 160 тисяч євро. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на ТСН.

На наступний день після вильоту "Динамо" з єврокубків Мілевський продемонстрував новий автомобіль своїм друзям. "Кубик" (так називають Mercedes G55 в народі) судячи з усього, представлений в максимальній комплектації: у кожному підголівнику вмонтована плазмова панель, а сидіння зроблені з урахуванням індивідуальних анатомічних особливостей водія.

Зазначимо, що раніше Мілевський пересувався по столиці на Maserati, з якою неодноразово потрапляв в неприємності. Минулий раз, в жовтні, автомобіль загорівся у дворі будинку футболіста.

Нагадаємо, в середу "Динамо" вилетіло з Ліги Європи, посівши третє місце в групі. В останньому матчі кияни зіграли внічию 3:3 з аутсайдером квартету тель-авівським "Маккабі".

Зараз ви читаєте новину «Мілевський змінив Maserati на Mercedes за 160 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі