вівторок, 09 вересня 2008 12:17

Мілевський зіграє проти Казахстану травмованим

Національна збірна України провела вчора одне з останніх тренувань в рамках підготовки до другого матчу відбіркового циклу ЧС-2010 проти збірної Казахастану. Цей поєдинок відбудеться завтра на Центральному стадіоні міста Алма-Ати.

Як розповів тренер української збірної Олексій Михайличенко в інтерв"ю прес-службі Федерації футболу України, пошкодження, отримане форвардом команди Артемом Мілєвським у суботньому матчі зі збірною Білорусії, виявилося несерйозним і футболіст має всі шанси зіграти в середу. Також до майбутнього поєдинку повноцінно готується Денис Голайдо, який напередодні матчу з білорусами тренувався за індивідуальною програмою.

Нагадаємо, що за рішенням тренерського штабу, збірна України не проводитиме тренування в Алма-Аті за день до поєдинку, як це зазвичай відбувається у разі виїзних матчів. Пов"язано це з особливими кліматичними умовами в столиці Казахстану.

Виліт делегації української команди з аеропорту Бориспіль запланований на 15:40 сьогоднішнього дня. В Алма-Аті збірну України чекають ближче до півночі за місцевим часом.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський зіграє проти Казахстану травмованим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі