середа, 24 травня 2017 20:11

Мілевський жорстко розкритикував Суркіса та Луческу

Мілевський жорстко розкритикував Суркіса та Луческу
Артем Мілевський: "Де проблема "Динамо"? Там, де і завжди - в президенті клубу"

Нападник "Тосно" Артем Мілевський поділився думкою про гру "Динамо".

"Що робити з Сергієм Ребровим? Людина за два роки виграла чемпіонство. Я вважаю, що це рівень. Зараз у "Динамо" команди немає, якщо ще Ярмоленко піде, то буде взагалі погано.

Тоді залишаться тільки Рибалка, Гармаш і Віда - це гравці рівня "Динамо". Решту я не знаю, цей Кадар, Антунеш - хто це? Я не знаю хто це.

"Динамо" вже програє "Олімпіку", "Зорі". Це не тішить взагалі. Де проблема? Там, де і завжди - це президент клубу. Він повинен відповідати за це.

Там і проблема, він повинен все налагодити і взяти в свої руки. Зараз таких футболістів привозять до Києва, що аж смішно.

В моє покоління були такі футболісти, що з нинішніми - це небо і земля. Я величезний шанувальник "Динамо" і бачу, що зараз там є хороші футболісти. Але це не те".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу назвав російських журналістів "тупими"

Також Артем розкритикував наставника пітерського "Зеніту" Мірчу Луческу, який раніше працював у донецькому "Шахтарі".

"Невдачі Луческу в "Зеніті"? А він думав, що там буде дві команди, як в Україні, де бразильці у нього все робили, Янукович був президентом, що судити будуть так, як Вакс судив в Україні. Кажуть, що його будуть звільняти, поїде в "Галатасарай" або куди там", - сказав Артем в ефірі FootballHub.

"Тосно" прийме рішення щодо Мілевського до кінця тижня. У клубі поки не готові сказати, чи буде українець грати за команду в новому сезоні.

32-річний футболіст в сезоні ФНЛ зіграв за "Тосно" 17 матчів, відзначившись трьома гольовими передачами.

До "Тосно" Мілевський виступав за "Динамо" Київ, "Газіантепспор", "Хайдук", "Спліт", "Конкордія" і збірну України, в футболці якої провів 50 матчів, забивши 8 голів.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський жорстко розкритикував Суркіса та Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі