пʼятниця, 05 вересня 2008 10:25

Мілевський стоїть першим у списку "Кращий футболіст місяця"

Другий раз підряд кращим гравцем місяця стає динамівський форвард.

Артем Мілевський - знову лауреат місяця. Між іншим, ситуація, яка склалася в поточному сезоні, чимось нагадує торішню. Тоді, нагадаємо, двічі (у липні та серпні) кращим гравцем ставав півзахисник "Дніпра" Сергій Назаренко. Втім, ті перемоги зіграли з хавбеком злий жарт. За наступні шість місяців він набрав лише шість очок, що не дозволило йому лідирувати за підсумками всього сезону. Сподіватимемося, що з Мілевським подібне не відбудеться, і він не зменшить обороти, оскільки на нього дуже розраховують не тільки в клубі, але і в збірній, що почала свій шлях за путівкою у фінальну частину чемпіонату світу.

У серпні Артем був просто нестримний. Вже у котрий раз респонденти окрім ігор чемпіонату враховують і єврокубкові ігри, а в них Мілевський виявився просто монстром для "Спартака" - чотири м"ячі та результативна передача за два матчі. У чемпіонаті нападник одного разу забив і три рази асистував партнерам. Так, ми трохи не забули передінфарктну гру з ірландською "Дрогедою", в якому Артем також забивав. А якщо порахувати за два місяці, то показник Мілевського вражає. Він виходив на полі у всіх 13-ти матчах, та зробив 15! результативних передач (10+5).

Середня оцінка Мілевського нашим виданням за всі серпневі матчі склала 6,50, при цьому двічі нападаючий отримував 7,50! А ще була сімка, що цікаво, в нічийному поєдинку з "Ворсклою". Тричі в серпні Артема визнавали гравцем матчу.

Дві впевнені перемоги дозволили йому зробити великий відрив від найближчого переслідувача в загальному заліку. Хоча, як вже говорили, зупинятися на досягнутому не варто, ну, принаймні, не можна опускати планку, та і Юрій Сьомін, не дозволить своїм футболістам виступати як-небудь. "Динамо" повертає боржок за минулий сезон, в якому їх представник жодного разу не ставав лауреатом місяця, а в загальному заліку в десятці були всього два динамівці.

"Обозреватель"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський стоїть першим у списку "Кращий футболіст місяця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі