середа, 01 жовтня 2008 13:31

Мілевський не знає, коли зможе вийти на поле

Форвард "Динамо" залишився в Києві, де продовжує відновлюватися після травми, яку отримав в поєдинку збірної України проти Білорусії, в той час, як його партнери грали в Стамбулі з "Фенербахче".

- Здоров"я - хотілося б, щоб воно було набагато краще. Тим більше, зараз "Динамо" проводить багато важливих і цікавих матчів, в яких я, на жаль, не можу взяти участь.

Дуже важко дивитися на свою команду з боку. В принципі, з кожним днем відчуваю себе все краще, але поки що не знаю, коли гратиму.

- Що говорять лікарі? Скоро зможете приєднатися до партнерів?

- Вони тільки лікують. Я займаюся за індивідуальною програмою, в цьому випадку все залежить від мене і моєї ноги. Як тільки вона перестане боліти, відразу вийду на поле.

- У матчі проти білорусів ви покидали поле дуже засмученим. Вже тоді відчули, що отримали серйозне пошкодження?

- Так, хоча після гри лікарі сказали, що нічого серйозного. Всі сподівалися, що це просто пошкодження але... Все стало ясно наступного дня, коли я вийшов на тренування і зрозумів, що навіть не можу бігти.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Мілевський не знає, коли зможе вийти на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі