неділя, 13 березня 2011 15:55

"Мілан" вдома втратив очки в грі з аутсайдером

"Мілан" вдома втратив очки в грі з аутсайдером

Слідом за міланським "Інтером" непоказний матч проти аутсайдера провів і інший клуб з північної столиці Італії.

Приймаючи будинку безнадійну останню команду Серії "А" "Мілан" показав майстер-клас не реалізації гольових моментів - купа виходів на ворота, найнебезпечніших штрафних, суперсевово воротаря суперників Жійе. А в підсумку, в першому таймі самі при подачі зі стандарту не встежили за форвардом гостей Рудольфом, який відправив "Барі" на перерву з хорошим настроєм.

Другий тайм пройшов під шквал дощу і атак "Мілана". Двічі суддя не зараховував голи Робіньо та Ібрагімовича, причому, що офсайду, як показав повтор, не було, що Ібра рукою собі не підігравав. У підсумку - таке суддівське свавілля вивіло шведа з себе і він вдарив суперника рукою, маючи у своєму пасиві жовту картку.

"Мілан" продовжив атакувати і забив в кінцівці - Кассано замкнув націлену передачу Емануелсона з флангу. Мали можливість господарі і вирвати перемогу, але з ударами Тіаго Сілви і Абате впорався воротар.

Мілан - Барі - 1:1

Голи: Кассано, 82 - Рудольф, 39

Мілан: Абб'яті, Абате, Неста, Тіаго Сілва, Антоніні, ван Боммель, Гаттузо (Зеедорф, 82), Меркель (Емануельсон, 46), Робіньо (Кассано, 56), Пато, Ібрагімовіч

Барі: Жійе, Масьєлло (Ріналдо, 46), Глік, Бельмонте, Россі, Альварес (Хюсеклепп, 61), Кодря, Альмірона, Бентівольо, Геззал, Рудольф (Копунек, 68)

Вилучений: Ібрагімовіч, 73

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" вдома втратив очки в грі з аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі