субота, 10 квітня 2021 21:19

"Мілан" обіграв "Парму" в матчі з червоною карткою Ібрагімовича

"Мілан" обіграв "Парму" в матчі з червоною карткою Ібрагімовича
Ібрагімович поплатився за довгий язик. Фото: Reuters

У матчі 30-го туру італійської Серії А "Мілан" в гостях переміг "Парму" - 3:1.

Рахунок в матчі на 8-й хвилині з передачі Златана Ібрагімовича відкрив Анте Ребич. Подвоїв перевагу гостей Франк Кесьє на 44-й хвилині.

На 60-й хвилині матчу пряму червону картку отримав Ібрагімович - очевидно, що шведський форвард сказав щось різке на адресу арбітра зустрічі Фабіо Марески в момент паузи в матчі. Перед цим Златана атакували ззаду у верховій боротьбі за м'яч. "Парма" в більшості змогла забити один гол - з передачі 35-річного Граціано Пелле відзначився Рікардо Гальйоле. На четвертій доданій хвилині "Мілан" втік в контратаку, і Рафаел Леау забив третій гол своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" полює за 19-річним воротарем збірної України

"Россонері" набрали 63 очки і зберегли друге місце в таблиці Серії А. "Парма" залишається на передостанньому, 19-му місці. Завтра "Аталанта" українців Малиновського та Коваленка спробує повернути собі третє місце в гостьовому матчі проти "Фіорентини".

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" обіграв "Парму" в матчі з червоною карткою Ібрагімовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі