четвер, 29 січня 2009 10:29

Міккі Рурк викликав на бій професійного рестлера

Міккі Рурк викликав на бій професійного рестлера

Актор Міккі Рурк, який зіграв роль рестлера у фільмі "Борець", має намір битися з професійним рестлером в реальному житті. Про це 28 січня повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство Associated Press.

У квітні 2009 року Рурк боротиметься з суперзіркою міжнародної асоціації рестлінгуWWE Крісом Джеріко (Chris Jericho). Бій пройде в рамках щорічного фестивалю Wrestlemania-25 в Х"юстоні. 56-річний актор заявив, що йому сподобалися відгуки на його роль всіх рестлерівWWE, окрім Джеріко. За словами Джеріко, викликавши його на ринг, Рурк зробив помилку.

У січні 2009 року Міккі Рурк отримав за роль у фільмі "Борець" премію "Золотий Глобус". Сам фільм у вересні 2008 року завоював "Золотого лева" на 65-му венеціанському кінофестивалі. Рурк зіграв в "Борцеві" рестлера Ренді Робінсона, який після завершення кар"єри вирішив повернутися на ринг і битися зі своїм старим суперником.

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк викликав на бій професійного рестлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі