пʼятниця, 08 травня 2015 14:45

"Мій батько провів у концтаборі більше року" - Капелло відповів президенту РФС

Головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло висловив обурення заявою президента РФС Миколи Толстих з приводу заборгованості по зарплаті.

"Мене безмежно обурили некоректність і безумство слів президента РФС.

Я не претендую на більше, ніж прописано в контракті, підписаним ним самим, і не намагаюся зв'язати чергову невиплату зарплати в покладений термін з великим святом, яке шанують у всьому світі, в Італії і в моїй родині особисто.

Мій батько провів у концентраційному таборі більше року і вийшов звідти після війни з вагою 48 кілограмів! Так що не треба, пане президенте РФС, читати мені лекції про те, що за свято 9 травня.

Людина, що поважає себе, інших людей і взяті на себе зобов'язання, не має права говорити подібні речі, якщо вона знаходиться у здоровому глузді", - сказав Капелло.

 

Раніше агент Капелло заявив, що заборгованість з боку РФС була погашена за заниженим курсом валют. Також він не виключив можливість звернення до суду.

Нагадаємо, що зарплата Капелло складає 7 мільйонів євро на рік. Раніше заборгованість була погашена завдяки кредиту у розмірі 400 мільйонів рублів, який РФС надав бізнесмен Алішер Усманов.

Зараз ви читаєте новину «"Мій батько провів у концтаборі більше року" - Капелло відповів президенту РФС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі