вівторок, 10 травня 2011 16:44

Михалик пробуде на лікарняному до вересня

Михалик пробуде на лікарняному до вересня

Захиснику київського "Динамо" і збірної України Тарасу Михалику в одній з клінік Бельгії зробили операцію.

У понеділок, 9 травня, футболіст повернувся до Києва і приступив до відновлювальних процедур. Щоб повернутися у стрій, гравцеві знадобиться від трьох до чотирьох місяців, повідомляє прес-служба "Динамо".

"Спочатку хотіли обійтися без хірургічного втручання, і до певного моменту консервативного лікування було достатньо. Але в матчі з "Арсеналом" суперник невдало впав мені на ногу, а після цього на одному з тренувань коліно і зовсім заклинило, нога не розгиналася. Довелося робити операцію . На щастя, все пройшло успішно", - сказав Михалик.

"Саме по собі пошкодження меніска не таке страшне, після нього відновлення складає максимум півтора місяці. Але крім нього, мені ще зміцнювали бічну зв'язку коліна, яка була дуже розтягнута", - додав він.

"Через три місяці знову піду до професора, який мене оперував. Він оцінить моє стан і скаже більш точну інформацію. Сподіваюся, мені знадобиться менше часу, хочеться скоріше повернутися в стрій, хоча й поспішати не варто. На жаль, доведеться пропустити збори, потім буду працювати вдвічі-втричі більше, щоб надолужити втрачене", - заявив футболіст.

Нагадаємо, що через травми у цьому сезоні "Динамо" не допоможуть півзахисники Мілош Нінкович і Факундо Бертольо.

Зараз ви читаєте новину «Михалик пробуде на лікарняному до вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі