четвер, 04 жовтня 2007 15:17

Михайличенко викликав гравців на матчі з Туреччиною та Ліхтенштейном

Cьогодні, 4 жовтня, наставник молодіжної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до виїзних матчів кваліфікації Євро-2009 (U-21) проти Туреччини та Ліхтенштейну, що відбудуться 14 та 17 жовтня, інформує www.champion.com.ua.

Підготовку до євроматчів "молодіжка" розпочне 8 жовтня. До списку Михайличенка потрапили 19 виконавців - два воротарі та 17 польових футболістів. Наставник традиційно недорахувався Дмитра Чигринського та Олександра Гладкого, яких запросили до національної команди. Натомість у його розпорядженні - Костянтин Кравченко, котрого Олег Блохін одного разу вже викликав до табору головної збірної країни - перед матчем проти Грузії.

Наразі "синьо-жовті" очолюють турнірну таблицю своєї групи з 6 очками після трьох матчів. Щоправда, у наших головних конкурентів турків така ж кількість балів при одній грі в запасі. Далі з 4 пунктами йде команда Чехії, що також зіграла лише два матчі. У активі вірмен - чотири гри та стільки ж очок.

Згідно з форматом кваліфікації у стадію плей-офф виходять переможці десяти груп та чотири найкращі другі збірні.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Богдан Шуст ("Шахтар" Донецьк), Олександр Рибка ("Динамо" Київ);

Захисники: Олег Допілка, Віталій Мандзюк, Віталій Федорів (усі - "Динамо"), Олександр Чижов ("Ворскла" Полтава);

Півзахисники: Тарас Степаненко ("Металург" Запоріжжя), Максим Пашаєв ("Кривбас" Кривий Ріг), Денис Дедечко ("Нафтовик-Укрнафта" Охтирка), Микола Морозюк, Костянтин Кравченко, Дмитро Льопа (усі - "Дніпро" Дніпропетровськ), Сергій Зелді ("Закарпаття" Ужгород), Костянтин Ярошенко ("Чорноморець" Одеса);

Нападаючі: Володимир Прийомов ("Шахтар"), Володимир Лисенко ("Динамо"), Денис Олійник ("Нафтовик-Укрнафта"), Руслан Фомін, Олексій Антонов (обидва - "Металіст" Харків).
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав гравців на матчі з Туреччиною та Ліхтенштейном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі