понеділок, 09 лютого 2009 15:09

Михайличенко відмовився від послуг Шевченка, Богуша та Гусєва

Михайличенко відмовився від послуг Шевченка, Богуша та Гусєва
У товариському турнірі збірних, що стартує у вівторок, на Кіпрі команда України виступить без капітана команди Андрія Шевченка та ще кількох травмованих гравців.

У вівторок і середу в рамках традиційного лютневого турніру на Кіпрі підопічні Олексія Михайличенка проведуть два товариські матчі. У півфінальній грі вони зустрінуться із словаками, а наступного дня суперниками "синьо-жовтих" стануть або серби, або команда господарів.

"У майбутніх спарингах ми хотіли змоделювати якісь тактичні схеми напередодні відбіркового матчу ЧС-2010 із збірною Англії, - говорить в інтерв"ю наставник українців, якого вже 1 квітня чекає непростий іспит на "Уемблі". - Проте травми провідних гравців можуть внести певні корективи до наших планів".

Єдиним дебютантом став захисник "Дніпра" Павло Пашаєв.

На перший збір команди в 2009 році не зміг прибути її 32-річний капітан Андрій Шевченко, який отримав пошкодження напередодні від"їзду до Києва. В іграх на Кіпрі Михайличенко не зможе розраховувати і на голкіпера Станіслава Богуша, а також захисників Олександра Кучера та Григорія Ярмаша. "До того ж ми поки утрималися від виклику півзахисника київського "Динамо" Гусєва, - розповідає тренер українців. - Олег ще не набрав своїх минулих кондицій, але ми сподіваємося, що в березні він буде готовий на сто відсотків". До речі, визначаючи круг кандидатів, Михайличенко та його помічники побували на передсезонних зборах клубів прем"єр-ліги, переглянувши також багато підготовчих матчів.

Єдиним дебютантом національної збірної став захисник дніпропетровського "Дніпра" Павло Пашаєв.

"Виклик цього гравця - результат того, що ми побачили в його роботі як у рамках тренувального процесу, так і в ході контрольних ігор "Дніпра", - характеризує тренер 21-річного новачка. - Пашаєв залишив дуже хороше враження. При цьому я чудово пам"ятаю його по роботі в молодіжній збірній. Порадившись, ми з асистентами прийшли до висновку, що хлопець помітно прогресує і дуже непогано виглядає на позиції правого захисника. Тому ми й вирішили дати йому шанс".

Нагадаємо, що після трьох осінніх матчів кваліфікації ЧС-2010 збірна України займає із сімома очками третє місце в шостій групі, пропустивши вперед команди Англії та Хорватії.

euro-football.ru, champion.com.ua, football.ua

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко відмовився від послуг Шевченка, Богуша та Гусєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі