четвер, 18 червня 2009 10:32

Михайличенко вибачився перед уболівальниками

Михайличенко вибачився перед уболівальниками

Спілкуючись вчора з журналістами у клубі "Sorry, Бабуся", тренер збірної України Олексій Михайличенко вибачився перед уболівальниками за "всього лише" 2:1 у грі з казахами. "Не було такого настрою, як на великих суперників. Це і наша провина, - визнав наставник.

- Наступний матч відбору з Андоррою 5 вересня покаже, чи засвоїли ми урок. Але у будь-якому випадку здобуті очки для становлення команди набагато важливіші, ніж гра. Пригадаєте, як стартувала збірна Блохіна у відборі на ЧС-2006? Важка нічия з Данією і важка перемога над Казахстаном".

Якщо замість Данії підставити Хорватію, виходить, що збірна Михайличенка повинна дійти до 1/4 ЧС-2010? Вчора тренер говорив про скромніші цілі: "Потенціал гравців дозволяє нам боротися з англійцями, хорватами і білорусами за вихід з групи".

Нагадаємо, після 6 турів Україна має, як і хорвати, 11 очок, але за гіршою різницею м"ячів займає третє місце. На першому з великим відривом англійці. А у двох очках від нас і з грою у запасі білоруси.

Воротарем N1 збірної Михайличенко назвав П"ятова, відзначивши, що він, не дивлячись на помилки, не втрачає після них упевненості, і навіть пожартував, що було б добре, якби Андрій виходив на поле, думаючи, що один м"яч вже пропустив. Найкращого снайпера ЧУ Ковпака тренер збірної має намір перевірити у спарингу з Туреччиною у Києві 12 серпня.

А наприкінці коуч спростував, що на грі з казахами позначилося порушення режиму після 2:2 в Загребі. "Я дозволив хлопцям випити по пляшці пива. Але не по ящику! Над душею у них не стояв. Але, повірте, якби я побачив гравців, які б не були обличчям команди, я б це так не залишив".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко вибачився перед уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі