субота, 12 квітня 2008 10:52

Михайличенко позитивно ставиться до натуралізації Дєвіча

Головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко заявив, що не відкидає можливості скористатися послугами сербського легіонера "Металіста" Марко Дєвіча в збірній, проте заявив, що це можливо за певних обставин.

"Вважаю, що зміна гравцем громадянства не повинна залежати від позиції тренерського штабу національної збірної. Це - суто особиста справа футболіста і клубу, в якому він виступає", - сказав Михайличенко.

"Крім того, я не можу давати ніяких гарантій відносно місця в збірній, навіть якщо той або інший виконавець прийняв українське громадянство, адже умови конкуренції повинні бути однаковими для всіх", - зазначив наставник збірної України.

"Якщо Марко Дєвіч або будь-який інший легіонер отримає можливість виступати за національну команду нашої країни, і проявлятиме бажання захищати її честь, тоді ми зможемо його розглядати як потенційного кандидата", - додав Михайличенко.

"І, безумовно, футболіст  отримає запрошення тільки в тому випадку, якщо рівень гри, яку він демонструватиме за свій клуб, відповідатиме умовам, які висуваються тренерами збірної", - підкреслив Олексій Михайличенко.

Раніше провідний гравець харківського "Металліста" Дєвіч зробив сенсаційну заяву про те, що він готовий грати за збірну України, якщо Олексій Михайличенко вважатиме, що йому потрібний такий гравець. Ці слова він пояснив тим, що він вже перестав сподіватися на виклик в національну команду Сербії.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко позитивно ставиться до натуралізації Дєвіча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі