вівторок, 29 вересня 2020 10:55

Михайличенко міг повернутися в "Динамо"

Михайличенко міг повернутися в "Динамо"
Богдан Михайличенко грав за молодіжні команди "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Захисник бельгійського "Андерлехта" та збірної України Богдан Михайличенко міг повернутися в київське "Динамо".

Футболіст виховувався в системі київського клубу, але став частиною трансферу Олександра Караваєва із "Зорі" в "Динамо". У луганському клубі захисник досяг прогресу, але обрав виступи в Європі замість повернення до Києва.

"Офіційної пропозиції від "Вердера" не було. А ось гарна пропозиція від "Андерлехта" надійшла, і від такого не можна відмовлятися, якщо хочеш пограти в Європі. Був варіант із "Рейнджерс", але "Андерлехт" виявився наполегливіший.

Із приводу "Шахтаря" теж ходили чутки, але без конкретики. У мене був варіант і в київське "Динамо" повернутися. Чому не повернувся? Клуби не домовилися. "Динамо" вело переговори із "Зорею", але щось не склалося", - сказав Михайліченко в інтерв'ю журналу "Футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за якої умови "Ман Сіті" продасть Зінченка

Богдан Михайличенко перейшов до "Андерлехта" влітку цього року за €1,5 млн. Захисник провів 6 матчів у складі бельгійського клубу, записавши до свого активу гол.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко міг повернутися в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі